ÅJ Distribution blir Logicenters första hyresgäst i Kallhäll

Den nya fastigheten i Kallhäll. Foto: Logicenters

ÅJ Distribution blir långsiktig hyresgäst i Logicenters nya fastighet i Kallhäll I början av 2025 kommer företaget ÅJ Distribution att flytta in i en 7000 kvadratmeter anpassad yta i Logicenters pågående byggnation om totalt 31 000 kvadratmeter på Mejerivägen i Kallhäll.

Nu står det klart att ÅJ Distribution, som arbetar med tredjepartslogistik, blir den första hyresgästen till Logicenters nya fastighet i Kallhäll. Det handlar om ett långsiktigt avtal på 7000 kvadratmeter med möjlighet till expansion.

”Tillsammans har vi kommit överens om ett långsiktigt avtal där ÅJ Distribution kommer att få tillgång till en modern fastighet med bra utvecklingsmöjligheter för deras verksamhet och miljöer som främjar personalutveckling”, säger Samuel Norman, rådgivare för parterna.

Den nya fastigheten i Kallhäll ligger i nära anslutning till Stockholm och E18, kommer att ha solceller på taket och BREEAM Excellent-certifiering. ÅJ Distribution påbörjar inflyttning efter sommaren 2024 och beräknas vara i full drift i januari 2025.