Joachim Carlsson - ny CFO hos Logistri

Joachim tillträdde sin nya roll den 7 oktober. Foto: priscilla du/unsplash

Logistri Fastighets AB meddelar att bolaget har anställt Joachim Carlsson som CFO. Joachim kommer ansvara för att leda och vidareutvecklas Logistri finansiella strategi för att säkerställa att bolaget når målen för 2028.

Fastighetsbolaget har sedan 2017 vuxit från 600 miljoner kronor till mer än 1,7 miljarder kronor i fastighetsvärde. Bolaget har vuxit med god lönsamhet och har som ambition att nå ett fastighetsvärde om 5 miljarder kronor senast vid utgången 2028. För att stärka organisationen nu när bolaget fortsätter att växa och för att förbereda ett listbyte till Nasdaqs huvudlista, rekryterar bolaget nu en CFO.

Joachim har lång erfarenhet inom fastighet- och finanssektorn och har tidigare haft ledande positioner inom både fastighets- och finansbranschen bland annat hos Pareto, Redito, Arctic och senast från Estea. 

”Logistri är inne i en mycket spännande period där vi nu tar nästa steg på vår resa och växer organisationen i takt med att vår portfölj har vuxit kontinuerligt under det senaste året” säger bolagets VD, David Träff

”Det är med stor glädje jag tackar ja till rollen. Att få vara med och utveckla bolaget vid denna spännande tidpunkt Logistri står inför med sina tillväxtplaner känns mycket motiverande och roligt. säger Joachim Carlsson.