Nytt kontor för logistikkompetensbolag i Viared

Foto: Pokayoke

Logistikkompetensbolaget Pokayoke startade upp sin verksamhet i Borås under 2022 och nu växer verksamheten ytterligare. Nytt kontor är nu etablerat i Viared som är Borås logistiknav. Från kontoret i Borås bedrivs både bemanningsverksamhet och logistikkonsultverksamheten med bland annat dataanalytiker, processutvecklare och solution design resurser.

”Borås var en av våra första orter under vår uppstart men att etablera kontor på Viared kommer stärka vår närvaro ytterligare. Viared har varit och är under stark utveckling och att ha vårt kontor här känns super” Säger Johannes Gussander. ”Jag har själv ansvarat för och drivit upp logistik på 40 000 kvadratmeter just här på Viared så vi kan marknaden och de utmaningar som etableringar kan skapa och just det hjälper vi våra kunder med” fortsätter Johannes.

”Att etablera oss på Viared känns som ett naturligt steg för oss, vi jobbar nära våra kunder med hög närvaro och många av både våra befintliga kunder samt potentiella har sin verksamhet just på Viared. Jag ser fram emot att fortsätta vår expansion i Borås”. Säger Jonas Edenholm, Regional Director på Pokayoke.

”Vi supporterar våra kunders logistikerbjudande både som idé och strategi men även i att förverkliga genom till exempel projekt, implementeringar och uppstarter. Just i Borås har vi arbetat fram layout och designlösning för retail-bolag, genomfört en second opinion vid automations och teknikval samt avtalsstöd vid infrastrukturförhandlingar. Jag ser fram emot 2023 i Borås tillsammans med befintliga och nya kunder” Säger Markus Kvarnlöf, Customer Success Director på Pokayoke.

I Borås arbetar Pokayoke med både retail-, e-handelsbolag samt logistikbolag genom alltifrån logistikutvecklingsresurser, interima ledningsroller samt bemanningslösningar.