Pelle P väljer Speed

"Vi ser fram emot ett givande och utvecklande samarbete”, säger Johan Appelkvist, Affärsutvecklingschef Logistik på Speed. Foto: PelleP

Pelle P är redo för fortsatt tillväxt och ökad närvaro inom e-handel. För att möjliggöra detta har företaget valt Speed som sin nya logistikpartner. Med en modern och automatiserad lösning siktar företaget på en effektivare hantering, snabbare leveranser och en logistik som är redo för framtiden.

Företaget är känt för sina konfektionsprodukter, som säljs både genom återförsäljare och direkt till konsumenter via sin e-handelsplattform, samt i egna butiker. Med sin primära närvaro i de nordiska och norra europeiska länderna är logistik av yttersta vikt för företagets framgång. Därför har valet av rätt 3PL-leverantör varit avgörande.

”Logistik är vår ryggrad, och leveranshastighet är en kritisk faktor för vår verksamhet", säger Cecilia Petterson, VD på Pelle P. "För att stödja vår fortsatta tillväxt behöver vi en 3PL-partner och en logistiklösning som kan växa med oss. Speeds automatiserade lösning ger oss ökad flexibilitet och effektivitet, och vi ser fram emot detta samarbete."

Planeringen för överflyttning av lager har redan inletts, och den nya logistiklösningen förväntas vara i full drift från januari 2024.