Hans Åkerblom tar över som VD för Åkerströms

Hans Åkerblom. Foto: Åkerströms

Hans Åkerblom blir ny VD för Åkerströms och driver internationell expansion genom ägarbolaget Allgon. Efter två framgångsrika år som säljchef tar han nu på sig rollen som VD för Åkerströms och markerar en ny era av tillväxt och global närvaro. Åkerströms fortsätter att växa med tillskott av resurser, kompetens och nya medarbetare.

Genom Allgon, moderbolaget, får Åkerströms tillgång till en bredare global marknad. Fokus ligger på att erbjuda värdefulla lösningar till kunder, och Hans Åkerblom kommer att leda företaget genom en spännande expansionsfas. Samtidigt investerar företaget i forskning, produktutveckling och digitalisering inom industrin. Denna satsning markerar startskottet för en period av tillväxt, med en fördubbling av R&D-resurser för att möta marknadens utmaningar och stödja det nya ledarskapet.

Hans Åkerblom framhåller betydelsen av att utveckla kundanpassade lösningar för företagets olika affärsområden och segment. En tydlig inriktning på hållbarhet och personsäkerhet kommer att prägla företagets strategi under det nya ledarskapet. Målet är att Åkerströms, genom sina innovativa lösningar, ska förena långsiktiga värden med effektivitet och lönsamhet för sina kunder.

"Tillsammans stärker vår utökade organisation Åkerströms position för en framtid där vi omdefinierar globala affärsrelationer och tar ledningen i branschens omvandling världen över," säger tillträdande VD Hans Åkerblom.