EA Åkeris vd Stefan Ohlmander blir Tempcons nya affärsutvecklare

Stefan Ohlmander. Foto: Tempcon

Tempcon Group utser Stefan Ohlmander till ny Affärsutvecklare inom koncernen. Ohlmander, som idag är vd för EA Åkeri, kommer från och med oktober att övergå till en ny roll med fokus på att stärka och utveckla koncernens affärer.

I sin nya roll kommer Stefan Ohlmander ha ansvar för att utveckla befintliga och nya kunduppdrag för koncernen, med tyngdpunkt på EA Åkeri. Stefan kommer att spela en nyckelroll i strategin för tillväxt genom att stärka relationerna med både befintliga och potentiella kunder. Ett viktigt fokus i hans uppdrag blir att fungera som en sammanhållande länk för kundkontakter med ambitionen att stärka samarbetet mellan systerbolagen.

– Jag ser fram emot att anta denna nya utmaning och få möjlighet att fortsätta bidra till Tempcons utveckling. I min nya roll som affärsutvecklare kommer jag att kunna fokusera på att fördjupa våra relationer med både befintliga och potentiella kunder, något som jag brinner för. Jag är övertygad om att det finns stora möjligheter för oss att växa genom ett närmare samarbete inom koncernen och ett tydligt fokus på kundernas behov, säger Stefan Ohlmander, ny affärsutvecklare inom Tempcon Group.

Koncernen ser Stefans nya roll som en viktig del i deras fortsatta expansion och ambition att stärka positionen inom temperaturkontrollerad logistik i Norden. 

– Stefan Ohlmanders övergång till rollen som affärsutvecklare är ett viktigt steg för oss. Hans förståelse för både marknaden och våra kunders behov är ovärderlig i vårt arbete för att driva koncernen framåt. Med Stefans kompetens kommer vi att kunna utveckla våra affärsrelationer ytterligare och säkerställa att vi fortsätter erbjuda marknadsledande lösningar," säger Christian Hallberg, VD för Tempcon Group.

Stefan Ohlmander tillträder sin nya roll i oktober i samband med att Peter Friberg tillträder som vd för EA Åkeri parallellt med sin roll som vd i PL Frakt.