e-logistik ökar sin lageryta

Foto: e-logistik

Tredjepartslogistikaktören e-logistik ökar sin lageryta med närmare 15 procent och optimerar samtidigt sina flöden och inlagring. e-logistik är en ledande aktör inom tredjepartslogistik för e-handel, baserat i Götene och Göteborg. Koncernen grundades 2006 och omsätter idag knappt 100 miljoner svenska kronor på årsbasis.

“Vi upplever fortsatt en utmanande tid för e-handeln men vågar ändå gå lite på offensiven genom att öka upp lagerytan. Vi gör detta genom ett externlager i närheten vilket samtidigt gett oss möjlighet att bygga om, flytta om och flytta in nya kunder i vårt huvudlager”, säger Jonas Hamrén Berggren, VD på e-logistik.

Platschefen Linus Rönnkvist som tillträdde för ett halvår sedan har lett förändringsarbetet:

“Jag fick ju en ganska flygande start på e-logistik i och med att vi rätt omgående gick in i vår absoluta högsäsong. Det gjorde samtidigt att jag snabbt fick en bild av vad som fungerade och vad som behövde förändras/utvecklas. När orderflödet minskade i samband med årsskiftet var läget rätt att gå från ord till handling.”, säger Linus Rönnkvist, Plats- och Produktionschef.