Byggstart för Estlands största logistikpark

3DModell av East Capital Park Rae. Fotograf: Artur Staškevitš

East Capital Real Estate expanderar genom att utveckla Estlands största logistik- och lättindustripark utanför Tallinn. East Capital Park Rae sträcker sig över 140 000 kvadratmeter och planeras på en yta om 30 hektar för att bli en betydande logistik- och lättindustricenter.

Enligt Albin Rosengren, drivs efterfrågan på moderna logistik- och industricentrum av hyresgästernas strävan att minska sina koldioxidavtryck. East Capital Park Rae är en 140 000 kvadratmeter stor logistik- och lättindustricenter utanför Tallinn, Estland. Detta centrum fokuserar på grön och hållbar logistik, med flexibla byggnader som möjliggör anpassning till olika behov.

Centret omfattar även kontorslokaler, restauranger, caféer, mötesplatser och gym för inom- och utomhusträning, med tillgång till gång- och cykelbanor. 

Utvecklingen av logistikparken har nått en avancerad fas där byggstarten närmar sig. Processen med att säkra hyresgäster och anpassa lokaler efter deras behov är nu igång.

b
Invigningsceremonin hölls den 8 november för att markera färdigställandet av nödvändig infrastruktur inför byggstart, med närvaro från företagets anställda, partners och Rae kommuns representanter. 
Fotograf: Magnus Heinmets