Ronald Van Der Waals blir Logicors nya vd

Ronald van der Waals, Managing Director Northern Europe, Central and Eastern Europe & the Nordics, Logicor. Fotograf: Logicor

Logicor, ledande inom logistikfastigheter i Europa, har utsett Ronald van der Waals till vd för Logicor Nordics. Han kommer även att fortsätta som vd för Northern, Central & Eastern Europe.

I sin nya roll kommer Ronald att driva tillväxten av företagets europeiska logistikplattform, samarbeta med lokala team och utnyttja deras nätverk och expertis på den lokala marknaden. Utvecklingen syftar till att stärka deras position på den europeiska logistikfastighetsmarknaden.

– Under de senaste två åren har Ronald varit en nyckelperson när det gäller att driva Logicors tillväxt i Europa. Han har framgångsrikt byggt upp flera team för vår verksamhet i Norra- och Centraleuropa och genomfört viktiga förvärv, inklusive utvecklingar, ombyggnationer och nybyggnadsprojekt på platser eller i områden som är strategiskt viktiga för den logistikverksamheten, säger Buddy Roes, Chief Operating Officer, COO, på Logicor, och fortsätter:

– Ronald förstår våra kunders affär och marknad och vet var de bör befinna sig för att lyckas. Detta är avgörande kunskap för vår organisation som avser att fortsätta sin stadiga tillväxt de kommande åren.