Jungheinrich ledstaplare EJC 112i - Vinnare IFOY Award 2024

Vinnare IFOY Award 2024: Jungheinrich kompakta ledstaplare EJC 112i. Foto: Jungheinrich

Under International Intralogistics and Forklift Truck of the Year (IFOY) Awards 2024 i Baden, Österrike, belönades Jungheinrichs avancerade elektriska ledstaplare EJC 112i med det åtråvärda priset i kategorin "Warehouse Truck highlifter".

EJC 112i har etablerat sig som en banbrytande kraft inom sitt segment genom att erbjuda en imponerande restkapacitet på 650 kg vid en höjd av 4,70 meter.

FOY Award: Internationell Utmärkelse för Intralogistik och Truck of the Year

IFOY, eller International Intralogistics and Forklift Truck of the Year, är en prestigefylld utmärkelse som hyllar de mest effektiva och innovativa lösningarna inom intralogistik. Priset är synonymt med teknisk expertis och betraktas som den främsta utmärkelsen inom sin bransch. Vinnarna väljs av en oberoende jury bestående av ledande branschjournalister, genom rigorösa tester och vetenskapliga bedömningar av prestanda och innovation.

IFOY Award organiseras av den tyska branschorganisationen VDMA Materials Handling and Intralogistics Association, med stöd av det tyska förbundsministeriet för ekonomi och energi. Sedan priset etablerades 2013 har Jungheinrich varit en av de mest framgångsrika mottagarna, med totalt 14 vinster.