Åkerströms Björbo och Ragn-Sells startar ett strategiskt partnerskap

Andreas Hedström, Åkerströms och Anders Garén, Ragn-Sells. Foto: Åkerströms

Åkerströms Björbo AB och Ragn-Sells Recycling AB har ingått ett strategiskt partnerskap för att förbättra driftsäkerheten och effektiviteten i Ragn-Sells fordonspark.

Åkerströms kommer att erbjuda förebyggande underhåll och reparationer av radiostyrningssystem för utvalda fordon i Region Mitt-Öst med planer på nationell utvidgning under 2024. Det gemensamma åtagandet inkluderar förbättrad serviceeffektivitet och visar ett starkt engagemang för hållbarhet.

Åtagandet inkluderande telefonsupport och prioriterade reparationer, vilket reflekterar ett delat engagemang för hållbarhet.

"Vi är stolta över att Ragn-Sells väljer oss som partner, vilket även erkänner vår expertis. Genom att hålla radiostyrningssystemen i toppskick, reducerar vi inte bara driftstopp utan sparar också kostnader och effektiviserar arbetsflöden för Ragn-Sells, vilket bidrar till en hållbarare och mer kostnadseffektiv framtid, säger Hans Åkerblom, VD för Åkerströms Björbo. 

"Vi är stolta över att Ragn-Sells väljer oss som partner, vilket även erkänner vår expertis. Genom att hålla radiostyrningssystemen i toppskick, reducerar vi inte bara driftstopp utan sparar också kostnader och effektiviserar arbetsflöden för Ragn-Sells, vilket bidrar till en hållbarare och mer kostnadseffektiv framtid", säger Hans Åkerblom.

"Detta stärker inte bara Ragn-Sells driftsäkerhet och affär utan befäster även vår position som ledande inom robusta radiostyrningar och eftermarknadsservice för spolbilsmarknaden i Norden,” säger Andreas Hedström, chef för exportförsäljning och strategiska partnerskap.