EuMo 2024: röstningen öppen om mobilitetens talent för "Internauts Award" till den 5 september

Besök EuMo 2024:s. officiella webbplats för att rösta på din favorit och vara med och uppmärksamma nästa stjärna inom kollektivtrafiken. Här: https://www.eumo-expo.com/en/internet-users-award/

Nomineringarna för Talents in Mobility, ett initiativ inom ramen för EuMo 2024 som syftar till att uppmärksamma yrkesverksamma inom kollektivtrafik och hållbar mobilitet, har nu stängt. Men det är fortfarande möjligt att påverka resultatet genom att rösta på det bästa bidraget på nätet för "Internauts Award" fram till den 5 september. Denna utmärkelse ger allmänheten möjlighet att rösta fram sin favoritkandidat bland de nominerade, och rösterna avgör vinnaren. Här kan du rösta: https://www.eumo-expo.com/en/internet-users-award/

Internauts-priset på European Mobility Expo 2024

"Internauts Award" är ett pris där användare har möjlighet att rösta på den kandidat som de anser har gjort mest för kollektivtrafikens utveckling. Rösterna kan baseras på kandidatens karriär, prestationer eller hur väl deras arbete återspeglar engagemanget för hållbar mobilitet. Den kandidat som får flest röster, oavsett kategori, kommer att vinna priset.

Flera priser för insatser inom mobilitet

Vid sidan av "Internauts Award" delas det ut flera andra priser inom Talents in Mobility. Dessa utmärkelser hedrar personer som har gjort betydande insatser för att främja kollektivtrafik och hållbar mobilitet i Europa. Priserna är indelade i olika kategorier, där varje kategori syftar till att lyfta fram personer på olika stadier av deras karriär som förtjänar att uppmärksammas för sitt arbete.

Rösta på den bästa kandidaten inom kollektivtrafikens värld

– Best Young Talent: För en ung person under 30 år som har visat kreativitet, initiativförmåga och laganda inom sitt arbete i hållbar mobilitet.

– Best Project Manager: För en projektledare eller avdelningschef som har utmärkt sig genom att leda, designa och genomföra ett framstående projekt.

– Best Manager: För en erkänd ledare inom sektorn som, utöver teknisk kompetens, har visat oslagbara ledaregenskaper och ett starkt engagemang för mobilitet.

– Special Career Service Award: För en person som nationellt eller europeiskt är känd för sina långvariga insatser inom kollektivtrafiken och hållbar mobilitet.

Rösta online och se resultatet vid prisceremonin

Vinnarna av "Internauts Award" och de övriga priserna kommer att presenteras vid en ceremoni under European Mobility Expo den 2 oktober 2024 klockan 15:30 i Strasbourg. En jury bestående av europeiska journalister med specialisering inom transportsektorn har valts ut för sin expertis och kommer att övervaka röstningsprocessen samt dela ut priserna.

Jurymedlemmarna kommer från hela Europa, med representanter från bland annat Spanien, Storbritannien, Frankrike, Italien, Tyskland och Nederländerna. Dessa jurymedlemmar är oberoende från utställningsarrangörerna och kommer att se till att varje pris delas ut till rätt person baserat på deras insatser och prestationer.

Genom att rösta på "Internauts Award" kan användare spela en aktiv roll i att uppmärksamma och belöna de som gör skillnad inom kollektivtrafik och hållbar mobilitet. Röstningen är öppen till den 5 september, och vinnaren avslöjas vid den stora prisceremonin i Strasbourg.

Följ utvecklingen och delta i röstningen på utställningens officiella webbplats.

EuMo 2024: rösta på "Internauts Award" fram till 5 september

Rösta på nästa stjärna inom kollektivtrafiken

Röstningen för "Internauts Award" är nu öppen och pågår fram till den 5 september. Detta pris är en del av EuMo 2024, en stor europeisk mässa för mobilitet, som syftar till att uppmärksamma framstående yrkesverksamma inom kollektivtrafik. "Internauts Award" ger allmänheten möjlighet att rösta på sin favoritkandidat bland de nominerade, som har gjort betydande insatser för att främja hållbar mobilitet och kollektivtrafik. Här nedan hittar du kandidaterna:

Best young talent: unga talanger som skapar framtidens mobilitet

Under kategorin Best Young Talent lyfts unga yrkespersoner fram som har visat prov på kreativitet, initiativförmåga, laganda och entusiasm. Här är några av de nominerade:

Rémi Coulaud, chef för Datalab’ Mass Transit på SNCF Voyageurs i Frankrike, har använt sin expertis inom data och artificiell intelligens för att optimera kollektivtrafiken inför de olympiska spelen 2024 i Paris. Hans arbete med verktyget CARTOJOP har varit avgörande för att övervaka och hantera passagerartrafik under spelen.

Désiré Dadie, produktansvarig för Passenger Web & App på RATP Dev i Frankrike, har på kort tid visat enastående förmåga att leda komplexa projekt inom den digitala avdelningen, vilket har bidragit till betydande framsteg inom företagets B2C-produkter.

Chakib Gamir, chef för AI-studier på Systra i Frankrike, har med sin expertis inom maskininlärning och AI banat väg för innovativa lösningar inom prediktivt underhåll av järnvägsutrustning.

Best project manager: ledare som driver förändring

Inom kategorin Best Project Manager hyllas de som har visat ledarskap, effektiv projektledning och förmåga att engagera intressenter. Några av de nominerade är:

Roger Thierry Biheng Bi Mbenoun, grundare och vd för Intercitybluebus i Kamerun, har initierat ett hållbart transportsystem i Kamerun som fokuserar på att minska koldioxidutsläpp och förbättra energieffektiviteten genom användning av biogas och eldrivna fordon.

Isabelle Collin, chef för Transilien Nudge Unit på SNCF Voyageurs i Frankrike, har framgångsrikt implementerat beteendevetenskapliga metoder för att förbättra resenärers upplevelse och säkerhet i kollektivtrafiken.

Pierre Coutouly, chef för projektledning på Hydrogen Refueling Solutions i Frankrike, har lett flera innovativa projekt inom vätgasstationer, inklusive installationen av en station för de olympiska spelen 2024.

Best manager och Special career service award: erkända ledare inom mobilitet

Best Manager-kategorin uppmärksammar framstående ledare som har lyckats samordna stora projekt och visat ett starkt engagemang för mobilitet. Special Career Service Award tilldelas personer som har haft en lång och betydande karriär inom kollektivtrafiken, med ett erkännande på nationell eller europeisk nivå.

Bland de nominerade till Best Manager finns:

Bart Bonekamp, chef för Service Planning & OCC på Transdev Nederland, som har varit drivande inom AI-användning i mobilitetssektorn och spelat en avgörande roll i kollektivtrafikens tekniska utveckling.

François Warnier de Wailly, programchef för Bus2025 på RATP i Frankrike, som har lett omställningen till en grönare busflotta i Paris.

Special Career Service Award har nominerat profiler som:

Antoine Fins, vd för Keolis Tours, som har ägnat hela sin karriär åt att förbättra och modernisera kollektivtrafiken i Frankrike.

Yves Lacombe, vätgassationsexpert på Hydrogen Refueling Solutions, som i över två decennier har arbetat för att främja vätgas som en hållbar lösning för mobilitet.

Röstningsprocessen och prisutdelning

Röstningen för "Internauts Award" är öppen för alla, och vinnaren kommer att avslöjas vid en ceremoni under European Mobility Expo den 2 oktober 2024 i Strasbourg. En jury bestående av experter från den europeiska fackpressen kommer att övervaka processen och dela ut priserna.

Besök EuMo 2024:s. officiella webbplats för att rösta på din favorit och vara med och uppmärksamma nästa stjärna inom kollektivtrafiken. Här: https://www.eumo-expo.com/en/internet-users-award/

Källa: Mässan EuMo